Hvor længe kan balloner holde luft uden helium?

Henrik Hansen Trådstarter
Reklame

Relaterede spørgsmål

Alle svar (2)

Jeg kan bidrage med min personlige erfaring her. Jeg fejrer ofte mine børns fødselsdage med de traditionelle farverige balloner. Det er interessant at bemærke, at ballonerne holder luften i forskellig tid, afhængig af materialet, men typisk holder de hvis godt trykket i 1-2 uger.

Dog bemærk: efter nogle dage begynder ballonerne at krympe og tabe form, så de ser ikke så flotte ud som lige efter oppustning. Ser man på de folie-baserede balloner, så er holdbarheden dog langt længere. Her snakker vi uger eller i nogle tilfælde endda måneder!
Var dette en hjælp?
Hej trådens starter og Lisbeth,

Jeg vil blot tilføje, at forholdsvis nye balloner, vist nok lavet af biologisk nedbrydeligt materiale, kan holde sig pæne og sprød i lang tid. Jeg forsøgte det selv til min datters fødselsdag, og var ret imponeret over holdbarheden. De holdt faktisk fint i næsten tre uger, og selv da havde de stadig lidt 'pust' tilbage.

Ved du, Lisbeth, om de folie-baserede balloner du nævner også er biologisk nedbrydelige? De er jo super flotte, men jeg tænker også meget på vores miljø.
Var dette en hjælp?
Kender du svaret?
Hvor længe kan balloner holde luft uden helium? - Besvar spørgsmålet og del din viden med andre...

Relaterede spørgsmål